Drie jeugdspelers DVS'33 Ermelo stappen over naar Betaald Voetbal Organisaties

24 apr 2021, 20:40 Sport
16en jeugdspelers
Drie jeugdspelers DVS'33 Ermelo stappen over naar Betaald Voetbal Organisaties. Het gaat om Aiden de Bont, Luuk Heil en Gian Wellenberg.
Van Bram Burggraaff.
Aiden de Bont
Aiden de Bont speelt volgend seizoen in de Academie van BVO Vitesse in Arnhem. Aiden is speler van DVS’33 Ermelo JO10-1 en was opgevallen bij de scouting van Vitesse.
Er volgde de uitnodiging voor de regiotrainingen van Vitesse en zo werd het traject uiteindelijk besloten met de toezegging van Vitesse dat Aiden volgend seizoen welkom is op Papendal. Hij woont in Elspeet en werd in de JO8-1 lid van DVS’33 Ermelo.
Luuk Heil
Luuk Heil uit de DVS JO10-1 maakt komend seizoen de overstap naar de JO11-1 van Vitesse in Arnhem. Hij begon al heel jong met voetballen bij DVS en doorliep eerst de F- League, de JO8 en de JO9.
Luuk is met de regiotraining gestart in september 2019. Aan het begin van dit seizoen kreeg hij een uitnodiging om zesmaal met je JO10 mee te trainen en hoorde toen al snel dat hij vanaf volgend seizoen in de JO11 bij Vitesse mag gaan spelen.
Gian Wellenberg
Na een stageperiode in Zwolle is Gian Wellenberg aangenomen in de opleiding van PEC Zwolle. Zijn gedrevenheid, techniek en talent waren al enige tijd zichtbaar en dat heeft hij in de afgelopen twee seizoenen verder kunnen ontwikkelen dankzij de training en begeleiding bij DVS’33 Ermelo.
banner ago financieel en fiscaal advies 300x125