FC Horst Ermelo heeft A-selectie seizoen 2021-2022 rond

FC Horst krijgt subsidie om te zorgen voor een betaalbaar sportaanbod.
FC Horst krijgt subsidie om te zorgen voor een betaalbaar sportaanbod.
Foto: Archief Wim Balke

De Technische Commissie van FC Horst is druk bezig met het volgende seizoen. Men hoopt natuurlijk, dat er dan gewoon gevoetbald kan worden. Het eerste elftal is dit seizoen maar weinig te zien geweest, wel is men bij FC Horst tevreden over het spel in de wedstrijden die wel gespeeld zijn. Daarom wil de TC de huidige selectie zoveel mogelijk bij elkaar houden en met wat goede aanvullingen het volgend seizoen nog beter gaan doen.

Van Bram Burggraaff.

Opnieuw in A-selectie
Een groot deel van de huidige A-selectie zal ook komende seizoen te bewonderen zijn op sportpark ‘De Adelaar’. De volgende spelers maken ook volgend seizoen deel uit van de A-selectie: Mark van den Bosch, Terence ten Brink, Floris Groenewold, Roelof de Groot, Jesse Hoekstra, Peter van der Horst, William Huenenstein, Brandon Karangwa, Reinier Kok, Thijs Kranenburg, Aderson Lima Rocha, Ronald Lok, Daniël Molenaar, Paul van Prehnm, Jorran van Santen, Ricardo Vliek, Lars van Wetering en Danny Zwager.

Nieuwe gezicht
Nieuwe gezicht in de A-selectie is Lennart Staal, die alle jeugdselectie van FC Horst doorliep en na één seizoen in de B-selectie nu promoveert naar de hoofdmacht. Eerder werd al bekend, dat Tom de Groot komend seizoen speelt voor FC Horst. De 23e jarige keeper komt over van SDCP, waar hij tweede keeper.

Thom van Santen stopt
Enkele spelers gaan de A-selectie van FC Horst verlaten, waaronder twee keepers. Tijdens de winterstop heeft Thom van Santen aangegeven per direct te stoppen met voetballen. Hij kan zijn sportopleiding/werk en het voetballen, vanwege fysieke ongemakken, niet meer combineren.

Ronald Verhoef
Ronald Verhoef gaat na 6 jaar in de A-selectie te hebben gespeeld, stoppen op het hoogste niveau. Hij blijft wel voetballen bij FC Horst.

Mees van de Kuil
Mees van de Kuil maakt de overstap naar VVOG. De jonge voetballer heeft maar kort deel uitgemaakt van de A-selectie, maar zijn overgang naar derde divisionist VVOG is wel en groot compliment voor de jeugdafdeling van FC Horst.

Elroy Martens
Elroy Martens heeft vanwege te drukke werkzaamheden tijdens het seizoen de overstap gemaakt naar FC Horst 5.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen