EFC’58 Ermelo stunt tegen Hulshorst in districtsbekertoernooi

EFC’58 is zaterdag 29 augustus het seizoen begonnen met een klinkende 0-5 overwinning in het districtsbekertoernooi tegen derdeklasser Hulshorst.

Van Bram Burggraaff.

De Ermelose vierdeklasser kwam al na 10 minuten op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jeremy Loos, die uit een corner van Marts Steijlen de bal strak in de hoek schoot. Een handsbal binnen het 16-metergebied leverde EFC in de 27e minuut een strafschop op, die door opnieuw Jeremy Loos werd verzilverd: 0-2.

De gasten gingen ook na rust goed door en in de 51e minuut scoorde Jorick Priem 0-3, wat de genadeklap was voor Hulshorst. De doelpuntenmaker stond ook aan de basis van de volgende EFC-treffer, toen hij vanaf de rechterkant Hicham Zehknini bereikte die met een droge knal 0-4 aantekende. In de slotfase bepaalde Jochem Dekker de eindstand op 0-5 in het voordeel van de Ermelose ploeg.

EFC’58 speelt komende zaterdag op sportpark De Zanderij de tweede bekerwedstrijd tegen derdeklasser Hoevelaken; aanvang 14.30 uur.