Wie komt net als Carrie ten Napel een balletje slaan bij LTV Irminloo?

Foto: LTV Irminloo

Iedereen die graag eens wil tennissen kan dat vanaf nu doen bij LTV Irminloo in Ermelo. Deelnemen kan alleen, of samen met je dochter, neef, buurman of collega. Iedereen is van harte welkom.

Heerlijke sport
Carrie ten Napel is ook lid van Irminloo en zegt: “Tennis is een heerlijke sport waarin je zowel je kop leeg maakt en je energie kwijt kunt. En ondanks dat je het spelletje soms even vervloekt als het niet lekker loopt heb je altijd veel plezier.”

Balletje slaan?
De campagne ‘Balletje slaan?’ is een initiatief van Wijzijntennis.nl, opgericht door vrijwilligers om het Nederlands tennis te ondersteunen, (o.a. Robin Haase).

De missie van ‘Balletje slaan?’

  • Zoveel mogelijk mensen de baan op krijgen die: onvoldoende actief zijn, altijd al een balletje wilden slaan, tennis weer willen oppakken of hun eigen sport nog niet mogen beoefenen als gevolg van coronamaatregelen.
  • De charme van de tennisgemeenschap laten zien: gastvrij, laagdrempelig en sociaal verantwoordelijk.
  • De prachtige eigenschappen van tennis onder de aandacht brengen. Niet alleen is tennis supergezond en coronaproof: het is een sport voor de hele bevolking. Jong of oud, starter of gevorderd, een beetje roestig of topfit.

Meld je aan!
Wil je net als Carrie ook genieten van deze mooie sport? Meld je dan snel aan op www.wijzijntennis.nl en de organisatie van “Wijzijntennis” zorgt dat er van de club (bij LTV Irminloo) een vrijwilliger contact met je opneemt om gezellig een balletje te slaan. 🎾 #tennis #ermelo

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden