Voetbaljeugd FC Horst Ermelo weer ‘de wei in’

De training bij FC Horst is woensdag weer begonnen.
De training bij FC Horst is woensdag weer begonnen.
Foto: Martin Bruins Slot

Bij FC Horst wordt vanaf woensdag 29 april weer getraind door de jeugd. Daar zijn ze bij de familieclub heel blij mee, maar voorzichtigheid blijft vooralsnog het credo. Eerst is er gezorgd voor de nodige maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Routing
Zo is er bijvoorbeeld een routing voor het brengen en halen van de kinderen en is er op het sportpark een speciale route van en naar het trainingsveld gemaakt. Ook is er voorzien in handreiniging voor de trainers. Twee park-coördinatoren zien erop toe, dat alles veilig en prettig verloopt.

‘Better safe than sorry’
“Toen de kinderen afgelopen woensdag weer lekker aan het voetballen waren, wisten we waar we het allemaal voor gedaan hebben,” aldus FC Horst voorzitter Henk van den Bosch. “We hebben besloten om het zorgvuldig aan te pakken,” zo vertelt hij verder. “Better safe than sorry, want we praten nog steeds over een levensbedreigend virus. Dat wordt snel vergeten, maar we hebben wel een verantwoordelijkheid voor onze leden en de mensen daar omheen. Daar zijn we ons terdege van bewust.

Zo beginnen we eerst op één veld met het trainen, waardoor we niet teveel mensen tegelijk op ons sportpark hebben. Op die manier houden we controle en kunnen we goed bekijken of alles veilig verloopt. Als dat goed gaat, willen we graag uitbreiden en kan de jeugd gewoon weer lekker vaak trainen.

Voor de oudere jeugd vanaf 13 t/m 18 jaar zal het even aanpassen worden, maar ook daarvoor heeft de TC Jeugd leuke trainingsvormen aan de trainers beschikbaar gesteld. Het was echt een feest om de jeugd weer te zien voetballen op Sportpark ‘De Adelaar’. We gaan voor een plezierig en gezond vervolg”, aldus Henk van den Bosch

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen