Halve van Harderwijk startschot Randmeren Circuit 2020

Foto: Randmeren Circuit

Het Rabobank Randmeren Circuit start op zaterdag 14 maart met de 40e editie van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. Vier andere hardloopevenementen volgen later dit jaar; Halve van Nijkerk (18 april), Putten Power Run (9 mei), Eemmeerloop Bunschoten (16 mei) en tot slot de Halve Marathon Ermelo (6 juni).

Feestelijke bijeenkomst
De deelnemers verzamelen elke loop punten op basis van hun gelopen tijd en klassering. In de eindklassering tellen de drie beste prestaties mee. Iedereen die aan minimaal drie evenementen van het circuit heeft meegedaan komt in aanmerking voor een uniek runningshirt. En men ontvangt tevens een uitnodiging voor de afsluitende feestelijke bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal de top 10 bij de mannen en vrouwen worden gehuldigd. Vorig jaar eindigde de atlete Annebeth Roepman (3e) uit Ermelo in de top 10 bij de vrouwen. Bij de mannen eindigde de atlete Eric de Vaal als 6e.

Inschrijven
Inschrijven voor de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk kan alleen nog op 14 maart zelf vanaf 10.00 uur. Voor de overige evenementen kan nog via de betreffende websites ingeschreven worden. Meer informatie op

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen