Jaaroverzicht 2019 EFC’58 Ermelo: bezig aan sterk seizoen

Het jonge EFC’58 staat momenteel op de derde plaats in de vierde klasse.
Het jonge EFC’58 staat momenteel op de derde plaats in de vierde klasse.
Foto: Dimitri Steijlen

EFC’58 is bezig aan een uitstekend seizoen 2019-2020 met nog volop kans op een ‘prijs’.

Indrukwekkend
In de tweede helft van het vorige seizoen bezette de Ermelose vierdeklasser steeds een positie in de middenmoot. Door een indrukwekkende eindsprint deed de Ermelose vierdeklasser tot de laatste competitiewedstrijd mee om de derde periodetitel.

Slotduel
In het slotduel had de ploeg van scheidend hoofdtrainer Hans Wiesenekker de pech te moeten aantreden in en tegen de voor het kampioenschap strijdende koploper Zeewolde. EFC’58 verloor met 2-0 en sloot de competitie af op de zevende plaats van de ranglijst met 30 punten uit 22 duels.

Heel goed
Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Carl Adventurin doet EFC’58 het dit seizoen heel goed en staat met 25 punten uit 11 duels op de derde plaats van de ranglijst met drie punten achterstand op SDS’55, dat één wedstrijd meer speelde. De jonge Ermelose ploeg verloor alleen de uitwedstrijden tegen de hoog geplaatste ploegen Harfsen en SDS’55.

Zaterdag 18 januari
EFC’58 hervat de competitie op zaterdag 18 januari met het inhaalduel uit tegen Vierhouten’82, dat met tien punten uit tien duels op de elfde plaats van de ranglijst staat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen