G-team FC Horst Ermelo wint wéér van DVS’33 Ermelo 35+

Foto: Evert Renden

Het G-team van FC Horst heeft dinsdag 5 november in sporthal Het Keerpunt ook de zevende editie om de Jaap Sterenberg Cup gewonnen. In een super spannende ‘El Classico der lage landen’ werd er met 8-6 gewonnen van het JVT’06 team van DVS’33 Ermelo.

Jaap Sterenberg Trofee
Het G-team van FC Horst, waarvan het technisch hart gevormd wordt door Erik Bergman, Jan van Gens en Evert Renden, had ook de vorige zes edities gewonnen. Na de eerste vijf overwinningen mochten de G-voetballers de eerste Jaap Sterenberg Trofee definitief houden. Dinsdagavond kwam de beker, die vorig jaar voor het eerst werd uitgereikt, opnieuw in het bezit van de G-voetballers.

Uit volle borst
Het was weer een groot voetbalfeest in ’t Keerpunt op ’s Heeren Loo. Voor de wedstrijd zong iedereen uit volle borst het Wilhelmus en klonk de Champions Leaque Hymne.

Beker en kleine beker
Na afloop werd de beker uitgereikt door Jaap Sterenberg – erelid van het evenement – aan het G-team van FC Horst. Bovendien kreeg iedere speler, dankzij Arie van Buuren, de grote animator van dit unieke evenement, een kleine beker mee naar huis.

Uitstekende wedstrijdleiding
Net als in voorgaande jaren zorgden de scheidsrechters Dick van Leeuwen en Guus de Witte, geassisteerd door TieCie Fung voor de uitstekende wedstrijdleiding. Tijdens het duel werd er volop gebruikt gemaakt van de welbekende ‘VAR’, wat de nodige hilariteit met zich meebracht. Na afloop was het weer heel gezellig in de Beo Bar met een hapje en een drankje en gezellige muziek, waaronder een live-optreden van Fernando.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden