EFC’58 Ermelo start oefencampagne met nederlaag

EFC-voorzitter Wim Peter van Panhuis en hoofdtrainer Carl Aventurin.
Foto: Frank Kokken

EFC’58 is zaterdag 17 augustus de oefencampagne begonnen met een 0-3 nederlaag tegen s.v. Lelystad, dat twee klassen hoger speelt dan de Ermelose vierdeklasser.

In het eerste half uur kon de jonge selectie van de nieuwe trainer Carl Aventurin het nog bijbenen en kreeg zelfs twee goede kansen om de score te openen.

Positieve indruk
Na een half uur spelen kwamen bij Lelystad een aantal basisspelers in het veld, waardoor het spelbeeld direct wijzigde. De gasten wonnen uiteindelijke met 0-3, maar de EFC-selectie liet een positieve indruk achter, zeker de jonkies Jan van Looyengoed en Johan Onderwater.

Cor Meiling toernooi
EFC neemt deel aan het Cor Meiling toernooi bij Rood-Wit’58 in Putten. Dinsdag 20 augustus wordt er om 20.00 uur gespeeld tegen de organiserende vereniging op zaterdag 24 augustus tegen Stroe; aanvang 14.30 uur. Ook worden er nog oefenwedstrijden gespeeld bij Hulshorst (dinsdag 27 augustus) en bij Barneveld (dinsdag 10 september).

Districtsbekertoernooi
Het districtsbekertoernooi begint voor EFC’58 op zaterdag 31 augustus in Harderwijk met de aantrekkelijke derby tegen Zwart-Wit’63. De tweede poulewedstrijd is op zaterdag 7 september thuis tegen Reaal Dronten, de vorige club van de nieuwe hoofdtrainer Carl Aventurin. EFC’58 speelt de derde en laatste poulewedstrijd op zaterdag 14 september in Swifterbant tegen Swift’64. De competitie begint op zaterdag 21 september 2019.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden