EFC’58 Ermelo stuit op alles-of-niets offensief van Vierhouten’82

EFC’58 heeft zaterdag 16 maart met 2-2 gelijk gespeeld tegen Vierhouten’82. De Ermelose vierdeklasser staat nu met 17 punten uit 15 wedstrijden op de achtste plaats van de ranglijst.

Onterecht afgekeurd
Op een prachtig nieuw hybride grasmat van Vierhouten stonden bij EFC een aantal jeugdspelers in de basis. In de 19e minuut werd een treffer van Jochem Dekker onterecht afgekeurd, maar bij een bijna identieke situatie 10 minuten later vond de kopbal van de EFC-aanvaller uit een voorzet van Jorick Priem, wel genade in de ogen van de scheidsrechter: 0-1.

Alles of niets
In de 38e minuut scoorde Vierhouten de 1-1 gelijkmaker; een verre ingooi verdween via diverse benen miraculeus in het doel. Een perfecte aanval van EFC leidde in de 60e minuut tot de 1-2; Romin Ahmadi kopte raak uit een voorzet van Rik Timmer. Een alles-of-niets offensief van de thuisploeg leverde in de 88e minuut een strafschop op, waaruit Vierhouten de eindstand op 2-2 bepaalde.

EFC’58 speelt komende zaterdag de eerste wedstrijd van de derde periode thuis tegen SEH. De ploeg uit Heerde won afgelopen zaterdag met 3-0 van WZC Wapenveld en staat nu op de derde plaats met 29 punten uit 15 duels. EFC verloor de uitwedstrijd met 3-0.