Klaverjasclub ‘Klavertje4’ FC Horst Ermelo viert eerste lustrum

Foto: Eigen foto

Klaverjasclub ‘Klavertje4’ bestond op 1 februari 5 jaar en daar werd op gepaste wijze aandacht aan besteed. Een club die jarig is trakteert en zo waren er voor de deelnemers tompoezen bij de koffie.

Meerdere belangen
FC Horst voorzitter Henk van de Bosch en bestuurslid Ingrid van Bakel feliciteerde de club. De preses benadrukte het belang van ‘Klavertje4’ voor de omzet van de vereniging en tevens de samenleving. De club houdt namelijk iedere kaartavond ook een verloting, waarvan de opbrengst aan het einde van het seizoen naar een plaatselijk goed doel gaat. Dit seizoen is dat InterAktContour, en organisatie die zich inzet voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Daarnaast gaat er ook een deel naar de jeugdafdeling van FC Horst ter compensatie voor het gebruik van de kantine en overige zaken.

Bedankt
De voorzitter reikte na zijn toespraak een waardebon uit voor de beide organisatoren van ‘Klavertje4’ en bedankte hen voor hun inzet. Tevens ontving de klaverjasclub een prachtige bos bloemen, die later op de avond meeging in de prijzenpot voor de verloting. Veel kaarters hebben er graag een avondje van huis voor over om onder genot van een hapje en drankje een gezellig potje te klaverjassen, ook een vorm van denksport.
De organisatoren bedankten de leden voor hun deelname, want zonder spelers geen club en zonder verloting geen opbrengst voor het goede doel. Tevens werden de vele middenstanders uit Ermelo en omgeving bedankt. die als begunstiger voor het prijzenpakket verantwoordelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen