Bert van Hunenstijn blijft dit seizoen hoofdtrainer bij DVS’33 Ermelo

Aart Goossensen in gesprek met Piet Smit.
Aart Goossensen in gesprek met Piet Smit.
Foto: Archief Theo Aalten

Bert van Hunenstijn blijft dit seizoen hoofdtrainer bij DVS’33 Ermelo. Dit is vanavond, maandag 12 november, bekendgemaakt via DVS-TV, Piet Smit interviewde DVS-voorzitter Aart Goossensen.

Vertrouwen in elkaar
Volgens Goossensen is op advies van de Technische Commissie en in gesprekken met spelers, de staf en de hoofdtrainer besloten dat DVS’33 dit seizoen met de huidige trainer doorgaat. Waarbij tevens het vertrouwen in elkaar is uitgesproken. Het streven is de doelstellingen van DVS’33 te realiseren. Op de vraag of Bert van Hunenstijn ook volgend seizoen als hoofdtrainer aanblijft is volgens Goossensen niet over gesproken.

Hoe het begon
De commotie rond het aanblijven van de hoofdtrainer openbaarde zich dinsdagavond 6 november. Naar aanleiding van een evaluatiegesprek met de Technische Commissie sprak de hoofdtrainer voor de wedstrijd tegen Jong De Graafschap met de spelersgroep. Vervolgens besloot Van Hunenstijn op te stappen. Volgens DVS-voorzitter Aart Goossensen was Van Hunenstijn wel weggegaan, maar nog niet definitief opgestapt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen