Ben jij die vrouw die graag recreatief voetbalt? Kom naar FC Horst Ermelo!

Foto: Eigen foto

Ben jij een vrouw en speel je graag een potje recreatief voetbal in een gezellige sfeer? Sluit je dan aan bij recreantengroep voor vrouwen bij FC Horst.

FC Horst startte 3 jaar terug met een recreantengroep voor vrouwen. Zij trainen 1 keer in de week op woensdagavond. Zo af en toe wordt er een wedstrijdje geregeld.  Maar de uitdaging in competitieverband te spelen sprak deze groep erg aan.

Officiële competitie
Bij de KNVB is er voor vrouwen 30+ een officiële competitie. Dit zijn 4 speelronden in het voor- en najaar. In een 7 tegen 7 toernooivorm wordt er tegen elkaar gespeeld. FC Horst heeft zich hier dan ook met de recreantengroep voor ingeschreven.

Nieuw tenue
Vrijdag 2 november was de laatste speelronde van de najaarscompetitie op FC Horst. Er waren veel bezoekers om de vrouwen van FC Horst aan te moedigen. De dames kwamen in een nieuw, door Merel Nails en Vierhouten Pallets gesponsord tenue het veld op.

Maatje te groot
VVOG bleek in deze competitie een maatje te groot zijn voor de dames van FC Horst, en werd terecht najaarskampioen. Een mooie tweede plaats voor de vrouwen van FC Horst was overigens welverdiend. In de kantine werd dit onder het genot van een hapje en drankje nog even flink gevierd. Hierbij wil het Dames en meisjes bestuur FC Horst alle bezoekers, vrijwilligers en sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie en gezellige avond.

Kom erbij!
Mochten er nog dames zijn die ook graag recreatief willen trainen en/of voetballen dan ben je uiteraard van harte welkom.

 

 

Reacties

article
40037
Ben jij een vrouw en speel je graag een potje recreatief voetbal in een gezellige
https://ermelo.nieuws.nl/sport/20181108/vrouw-graag-recreatief-voetbalt-kom-naar-fc-horst-ermelo/
2018-11-08T21:16:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/11/08211623/45EN-Dames35plus.jpg
Sport