Blijft Bert van Hunenstijn bij DVS’33 Ermelo?

Piet Smit in gesprek met Bert van Hunenstijn.
Foto: Archief Theo Aalten

Het is zeer onzeker of Bert van Hunenstijn als hoofdtrainer bij DVS’33 Ermelo zijn contract bij DVS uitdient.

Nog niet definitief
Naar aanleiding van een evaluatiegesprek met de Technische Commissie sprak de hoofdtrainer voor de wedstrijd tegen Jong De Graafschap dinsdagavond 6 november met de spelersgroep. Vervolgens besloot Van Hunenstijn op te stappen. Volgens DVS-voorzitter Aart Goossensen is hij wel weggegaan, maar nog niet definitief opgestapt.

Veel geschreven
DVS-voorzitter Aart Goossensen meldt via de website van de Ermelose derde divisionist namens trainer, bestuur en Technische Commissie het volgende: “In de afgelopen dagen is er in de media rondom het aanblijven of vertrek van de hoofdtrainer veel geschreven.  De huidige stand van zaken is, dat het bestuur/TC komende vrijdag (9 november) verder overleg heeft met de trainer en dan zal blijken of de trainer aanblijft en zijn werkzaamheden voortzet of dat de dienstbetrekking eindigt. Opgemerkt wordt dat er met de trainer een open communicatie is.”

Veel te doen
Vorig seizoen was er ook al veel te doen over het al dan niet verlengen van de verbintenis met de hoofdtrainer van DVS’33 Ermelo. Het advies van de toenmalige Technische Commissie was om het contract niet te verlengen. Het bestuur besloot toen dit advies niet over te nemen en wel tot contractverlenging over te gaan, waarna de voltallige Technische Commissie opstapte.

Reacties

article
40030
Het is zeer onzeker of Bert van Hunenstijn als hoofdtrainer bij DVS’33 Ermelo zijn contract
https://ermelo.nieuws.nl/sport/20181108/blijft-bert-hunenstijn-dvs33-ermelo/
2018-11-08T20:17:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/11/08201646/45EN-Bert.jpg
Sport