DVS’33 Ermelo oefent met ruime cijfers tegen Jong De Graafschap

Benjamin Roemeon is tweemaal succesvol tegen Jong De Graafschap.

DVS’33 Ermelo heeft dinsdagavond 6 november een oefenwedstrijd tegen Jong De Graafschap met 4-1 gewonnen. Voor eigen publiek kwamen de geelzwarten tegen het beloftenteam uit de Achterhoek al snel op een 1-0 voorsprong.

Rentree Paul Eppink
In de 7e minuut verlengde Barry Powel een uittrap van doelman Dean Bredewolt, waardoor Olivier Pilon met een volley de score opende. Dat beloofde veel, maar verder werd er in de eerste helft door beide ploegen weinig gecreëerd. Na rust maakte DVS-doelman Paul Eppink na een blessure zijn rentree. In de 47e minuut vergrootte de thuisploeg de voorsprong, toen Maurice de Ruiter na een versnelling de 2-0 binnenschoot. Enkele minuten later sloot Benjamin Roemeon een solo af met de 3-0.

Eindpass ontbrak
Halverwege de tweede helft was de snelle aanvaller opnieuw succesvol. Na een goede interceptie van Coen Vloedgraven, kapte Roemeon zijn verdediger uit en scoorde 4-0. Jong De Graafschap liet zo af en toe zien over voetballend vermogen te beschikken, maar de eindpass ontbrak. Toch kwamen de gasten in de 71e minuut op 4-1; Paul Eppink werd na een goede redding in de rebound gepasseerd door een Hamza Abkadri. Dit was ook de eindstand van deze nuttige oefenwedstrijd.

Korte rustperiode
De ploeg van trainer Bert van Hunenstijn is al sinds juli elke zaterdag in de weer. De spelers mogen nu gaan genieten van een korte rustperiode. De ploeg van trainer Bert van Hunenstijn is al sinds juli iedere zaterdag in de weer. De spelers zijn donderdag vrij van training en hebben komende zaterdag geen competitieverplichtingen.

Zaterdag 17 november speelt DVS uit tegen DOVO. De ploeg uit Veenendaal won afgelopen zaterdag met 1-2 bij SteDoCo en staat nu op de twaalfde plaats van de ranglijst met 14 punten uit 11 wedstrijden.