Dames 1 Pauwervoll Ermelo komt zonder punten thuis

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft zaterdag 13 oktober in Twello met 4-0 verloren van Voorwaarts D2. Het was de eerste nederlaag van de Ermelose volleybalsters, waarin zij geen punten wisten te pakken.

Chaotisch
Pauwervoll begon chaotisch, waardoor Voorwaarts al snel een voorsprong kon opbouwen. Langzamerhand ging het beter lopen bij de Ermeloërs, maar het was niet genoeg om terug te komen. De setwinst ging met 25-18 naar de thuisploeg. In de tweede set kwam Pauwervoll wat beter uit de startblokken.

Persoonlijke fouten
Halverwege verloren de gasten een aantal punten, maar ze kwamen daarna nog terug. Toch won Voorwaarts de set met 25-23. In een spannende derde set kwam Pauwervoll op voorsprong. De thuisploeg bleef aandringen en door teveel persoonlijke fouten van de Ermelose dames won Voorwaarts nipt met 26-24. In de laatste set leek bij beide team de meeste energie op en ging het wat trager. De ploegen bleven bij elkaar in de buurt, maar uiteindelijk ging ook deze set met 25-22 naar Voorwaarts.

• Pauwervoll speelt de volgende wedstrijd op donderdag 18 oktober in sporthal Calluna tegen Blok EVC dames 1.