FC Horst Ermelo flink onderuit tegen NSC in eerste bekerduel

Elroy Martens redde de Ermelose eer.

FC Horst heeft zaterdag 1 september in de eerste poulewedstrijd van het districtsbekertoernooi thuis met 1-4 verloren van NSC. De Ermelose tweedeklasser was ruim een half uur gelijkwaardig aan de eersteklasser uit Nijkerk.

Het sterke spel van de thuisploeg werd echter niet beloond en in de laatste 10 minuten voor rust namen de gasten afstand.

De eer
Drie uitgespeelde aanvallen leidden tot treffers van achtereenvolgens Yordi Grovenstein, Tristan Wallet en Mark Fennebeumer, waardoor de Nijkerkers met een 0-3 voorsprong de rust ingingen. Na de pauze scoorden beide partijen; Grovenstein zorgde met zijn tweede treffer voor 0-4, waarna Elroy Martens met de 1-4 de Ermelose eer redde.

Komende zaterdag speelt FC Horst de tweede poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi uit tegen Veensche Boys, dat eveneens in de tweede klasse uitkomt. De ploeg uit Nijkerkerveen verloor in de eerste poulewedstrijd met 4-1 bij zondag tweedeklasser Hooglanderveen.