DVS’33 Ermelo wint met grote cijfers van De Dijk

DVS’33 Ermelo heeft zaterdag 1 september in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 6-0 gewonnen van De Dijk. Dankzij doelpunten van Maurice de Ruiter (4x) en Olivier Pilon (2x), de één nog mooier dan de ander, nam de Ermelose derde divisonist ruim afstand van de zondagclub uit Amsterdam.

DVS steeg naar de achtste plaats op de ranglijst met drie punten uit twee duels.

Eenvoudig
Al na drie minuten opende de thuisploeg de score. Benjamin Roemeon bereikte Maurice de Ruiter, die de bal buiten bereik van de keeper in de hoek schoot. In de 20e minuut was de Ruiter opnieuw succesvol door een vrije trap even buiten het strafschopgebied in de linkerbovenhoek te schieten: 2-0. Een minuut later kopte de doelpuntenmaker een voorzet van Benjamin Roemeon terug op Olivier Pilon, die eenvoudig de 3-0 aantekende.

Succesvol
DVS besliste in de 34e minuut het duel vroegtijdig. Na een lange Ermelose aanval slalomde Pilon het strafschopgebied in en scoorde 4-0. In de tweede helft deed de thuisploeg het iets rustiger aan, maar was nog wel tweemaal succesvol. In de 66e minuut stond invaller Barry Powell aan de basis van de 5-0, waarbij Maurice de Ruiter met een fraaie stiftbal opnieuw trefzeker was. Vijf minuten later was Powell opnieuw de aangever en was De Ruiter met een schitterende afronding voor de vierde keer succesvol en bepaalde de eindstand op 6-0.

Zaterdag
DVS gaat zaterdag op bezoek bij Noordwijk, dat door een 6-2 thuiszege tegen Ajax en een 2-2 gelijkspel bij SteDoCo op de vierde plaats staat met vier punten uit twee duels. Hoek, Quick Boys en VVOG voeren de ranglijst aan met zes punten uit twee duels.