Aalt van de Mheen stopt als voorzitter van FC Horst Ermelo

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Aalt van de Mheen gaat stoppen als voorzitter van FC Horst. Hij doet het werk nog steeds met plezier, maar vindt na vier jaar de tijd gekomen om te kiezen voor andere zaken.

Het bestuur draagt Henk van den Bosch voor als kandidaat voor het voorzitterschap.

Kandidaat vice-voorzitter
Daarnaast wordt Martijn de Winter voorgedragen als kandidaat vice-voorzitter. Beiden hebben aangegeven gaarne bereid te zijn om deze functies op zich te nemen. De reden van de dubbele voordracht is, dat Henk en Martijn als voorzitterschap en vice-voorzitterschap in een ’tandemconstructie’ willen gaan invullen.

Door intensief te gaan samenwerken vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken is de intentie om samen met het bestuur en de leden tot de beste resultaten voor FC Horst te komen. Deze constructie wordt breed gedragen door het bestuur. Daarnaast zijn er nog vacatures voor een penningmeester, een secretaris en een bestuurslid voetbalzaken.

Kandidaat stellen
Het bestuur wil in de komende periode graag iedereen in de vereniging de gelegenheid geven om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap en de andere bestuursfuncties. Men kan zich tot en met donderdag 26 april a.s. kandidaat stellen door een email te sturen naar [email protected].

Op woensdag 13 juni 2018 om 20.00 uur zal er een extra ledenvergadering plaatsvinden om de verkiezing van de nieuwe voorzitter en vice-voorzitter door de leden te laten plaatsvinden. Als zich geen tegenkandidaten hebben aangemeld, dan wordt tijdens die vergadering om goedkeuring aan de leden gevraagd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen