Wim van Asselt genomineerd voor aanstormend sporttalent

Wim van Asselt
Wim van Asselt
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

De genomineerden voor de sportverkiezing 2018 zijn bekend! Tijdens het Sportgala op zaterdag 3 februari worden de winnaars bekend gemaakt en in het zonnetje gezet.

Dit bericht de gemeente Ermelo.

Beste sportploeg
Bij de sportploegen zijn genomineerd Reflection Dance Company (Nederlands Kampioen), DeVeDo jeugdteam rolstoel basketbal (Landskampioen Johan Cruijff juniorleague) en G.V. Sparta Ermelo trampolinespringen (2de plaats op NK).

Beste sporter
Voor de prijs van beste sporter zijn genomineerd kempoka Troy Pierlot (2de op NK), fietscrosser Tygo Leune (3de op NK) en coureur offroad racing Ronald Schoolderman (Nederlands Kampioen).

Beste vrouw
Bij de vrouwen gaat de strijd tussen kempoka Ashvini Ramasray (3de op WK en 3de op NK) en de ruiters hippiade eventing Gerdine Frens (2e op NK) en hippiade endurance kampioene Tineke Hoogendijk (Nederlands Kampioen).

Aanstormend sporttalent
De laatste categorie zijn de aanstormende sporttalenten, bestaande uit de 17-jarige fietscrosser Gerhard Vreeman (3de op NK), judoka Wim van Asselt, 16 jaar (2de op NK) en de 16-jarige kampoka Sam Waney (Nederlands Kampioen).

Overige categorieën
Tijdens het Sportgala worden ook de winnaars uit de categorie sportvrijwilliger en de beste sporter met een beperking bekend gemaakt. Daarnaast worden er prijzen uitgereikt voor het Sport- & Beweeginitiatief met een maatschappelijke impact.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen