Koploper Dynamo opnieuw te sterk voor dames Pauwervoll Ermelo

Pauwervoll moest na de thuisnederlaag tegen koploper Dynamo zaterdag 13 januari afreizen naar Apeldoorn voor de uitwedstrijd tegen hetzelfde team. De Ermelose volleybalsters leden net als in Ermelo een 3-1 nederlaag.

Leuk spel
Pauwervoll begon traag aan de wedstrijd en al gauw bouwde Dynamo een voorsprong op, die snel werd uitgebouwd. De Ermelose dames hadden geen antwoord op het aanvalsgeweld van de thuisploeg en verloren de eerste set met 25-10. In de tweede set was Pauwervoll veel alerter. De teams waren aan elkaar gewaagd, wat leidde tot leuk spel voor de neutrale kijker.

Batterij leeg
Gebrand om weer een punt te pakken van de koploper zetten de gasten veel druk met de service en de aanval. En met succes, want de tweede set werd door de Ermeloƫrs met 22-25 gewonnen. In de derde en de vierde set leek de batterij bij Pauwervoll leeg. Dynamo kwam weer goed in het spel en won beide sets gemakkelijk met 25-11 en 25-10.