Heel Ermelo Beweegt laat brugpiepers Groevenbeek Ermelo zweten

Foto: Heel Ermelo Beweegt

Voor alle brugklasleerlingen van Christelijk College Groevenbeek was donderdag 29 juni het zweten geblazen. Er lag hen een mooie sportieve uitdaging te wachten: een heuse Obstacle Run.

Maar liefst 500 leerlingen gingen vol enthousiasme de uitdaging aan.

Een hoop ‘fun’
Een Obstacle Run is een hardloopevenement waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. De fysieke en mentale gesteldheid wordt hierbij op de proef gesteld. Maar het is vooral ook een hoop ‘fun’! Het parcours, deskundig uitgezet door de buurtsportcoaches van Heel Ermelo Beweegt, kende dan ook vele hindernissen die de leerlingen moeten ondergaan. In het bos op het terrein van Motorclub Volgas kwamen zij onder andere een modderkuil tegen waar ze uit moesten klimmen. Een nat en modderige pak was snel gehaald. Maar dat hoort er dan ook echt bij. Sportief bezig zijn, uitdagingen aangaan en lekker vies worden!

Heel Ermelo Beweegt
De organisatie van de Obstacle Run was in handen van de buurtsportcoaches Krista en Kirsten van Heel Ermelo Beweegt in samenwerking met JOGG like Ermelo. Het programma Heel Ermelo Beweegt maakt deel uit van de gemeentelijke Sportvisie 2016-2020. Onder dezelfde naam is het team van buurtsportcoaches actief. Zij stimuleren en initiëren bewegen, sporten en spelen in de gemeente Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen