FC Horst Ermelo overklast Rood-Wit’58 Putten

FC Horst Ermelo heeft zaterdag 29 april, hele goede zaken gedaan door in Putten met 4-0 van Rood-Wit ’58 te winnen.

Met fotoreeks door Jan de Roo Fotografie.

Druk op de verdediging
Vanaf de eerste minuut zetten de mannen van Mark Bakker druk op de verdediging van Rood Wit. Tot veel kansen leidde dit in eerste instantie niet. Na een half uur spelen ging de achterhoede van Rood Wit dan toch in de fout. Nick Pul ontfutselde de bal van de rechtsback van de Puttenaren waarna Milan van de Maaten eenvoudig kon binnentikken.

Verrassende lob
Na rust scoorde FC Horst haast vanaf de aftrap. Ricardo Vliek zag dat keeper van Hemel ver voor zijn doel stond en verraste de keeper met een lob. Na de 0-2 kwam FC Horst niet in gevaar. Rood Wit probeerde het wel maar kwam niet tot een goede aanval. FC Horst was wel veelvuldig gevaarlijk voor het doel van Rood Wit. Dit leidde een kwartier voor tijd tot de 3-0. Invaller Aderson Lima ging goed door over de rechterkant en zijn voorzet werd door een Putterse verdediger in eigen doel gewerkt.

Geslepen
In de absolute slotfase zorgde uitblinker Ugur Ayaz met een geslepen vrije trap nog voor 0-4.

Zaterdag speelt FC Horst haar laatste thuiswedstrijd tegen Waterwijk uit Almere. Als de Ermelose ploeg blijft winnen kan de nacompetitie nog worden gehaald.