Turners Sparta Ermelo zetten goed prestaties neer

Foto: Sparta Ermelo

Op zaterdag 18 februari turnden de jongens van G.V. Sparta Ermelo de tweede plaatsingswedstrijd, met succes.

In de eerste ronde mocht instapper Tom Beliƫn de strijd aan om een meerkamp of toestelfinale binnen te halen. Op het toestel vloer liet hij een hele strakke oefening zien en behaalde hij hier een plek in de toestelfinale. Tom werd over de gehele wedstrijd 12e.

Tickets binnen
In de laatste ronde turnden pupillen Levi van de Beek, Jared Zijlstra en jeugd Gido Blom. Pupil Ken van Heuvelen was helaas geblesseerd en kon zijn 1e plaats van de vorige wedstrijd niet verdedigen, waardoor een ticket voor de district en toestelfinales niet meer haalbaar is. Zowel Levi als Jared hadden een goede wedstrijd. Jared en Levi behaalden een hele mooie score op het toestel sprong waardoor Jared zich zelfs als eerste plaatste voor de toestelfinale en Levi als 3e! Ook Jared had ondanks wat foutjes een stabiele wedstrijd en haalde ook een ticket voor de districtsfinale binnen! Jared eindigde op de 6e plaats en Levi op de 12e plaats.

Brons
Gido had een zeer goede wedstrijd en haalde meerdere Toestelfinales binnen, onder andere op vloer, sprong en brug. Door deze goede resultaten haalde Gido niet alleen een ticket binnen voor de districtsfinale maar ook de bronzen medaille! Het definitieve aantal toestelfinales van iedereen is nog even afhankelijk van de definitieve doorstroming.

  • Op zaterdag 18 maart zullen Gido en Jared de districtsfinale turnen in Putten en mogen alle turners gaan strijden voor toestelkampioen op 1 april in Harderwijk.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen