Devedo Ermelo voor de derde keer langs BV Hoofddorp

Devedo heeft vrijdagavond 17 februari in Sportcomplex Koning Willem-Alexander te Hoofddorp de derde wedstrijd van dit seizoen tegen BV Hoofddorp met 34-82 opnieuw weten te winnen.

Devedo, dat met veel zieken te kampen had, begon ook deze wedstrijd met een halve full court press. In het eerste kwart ging dat moeizaam, maar in het tweede kwart lukte het de Ermelose ploeg om de tegenstander flink onder druk te zetten. Bij de rust was de tussenstand 19-40 in het voordeel van Devedo.

Bal onderscheppen
Ook na de pauze zetten de gasten de halve full court press in. Beetje bij beetje lukte het de ploeg uit Hoofddorp om daar onderuit te komen. In het laatste kwart van de wedstrijd kon de Ermelose ploeg door de full court press de bal onderscheppen en vrije scoringskansen creëren en deze ook afmaken, wat resulteerde in een 34-82 eindstand.