Meiden B2 Pauwervoll Ermelo winterkampioen

Volleybalvereniging Pauwervoll heeft er weer een kampioen bij. Zaterdag 17 december speelden de meiden MB2 in Sporthal Calluna hun laatste wedstrijd van de eerste helft. Bij een winst van 3 – 1 mochten zij zich winterkampioen noemen.

Het zeker geen gelopen race. De meiden van trainer Boy Beulen en coach Henk Figge moesten nog drie sets winnen om zeker te zijn van de titel.

Erg spannend
De eerste twee sets verliepen volgens planning. Met de set standen 25 -13 en 25 -19 waren ze echt te sterk voor de tegenstander B.A.S. MB1 uit Biddinghuizen. De derde set kwam de tegenstander echter direct op voorsprong terecht. Deze voorsprong liep op tot 19 – 12. Met een sterke service van Pauwervoll kon deze achterstand nog wel teruggebracht worden tot 19 – 18, maar het mocht niet baten. B.A.S. kon de set op haar naam zetten met 21 – 25.

Erop of eronder
De vierde set was er dus een van erop of eronder. Gelukkig herpakten de Pauwervoll meiden zich weer en met 25 – 13 konden ze zich met recht winterkampioen 2016 noemen. Pauwervoll heeft de meiden in het zonnetje gezet met een welverdiende medaille en beautybon.