FC Horst team JO11-3 uit Ermelo kampioen derde klasse

Foto: Theo Sas

FC Horst JO11-3 is zaterdag 26 november kampioen geworden door de derby tegen DVS ruim te winnen. Om 9.00 uur kregen de trainers het verlossende telefoontje, dat het veld aan de Sportlaan niet was afgekeurd, zodat de kampioenswedstrijd gewoon kon doorgaan.

De spelers van FC Horst E3 werden vorig jaar ook als F1 kampioen. Ondanks deze ervaring, waren zij voorafgaand aan de wedstrijd toch behoorlijk gespannen. Al snel viel het eerste Horst-doelpunt en na iedere volgende treffer van de bezoekers nam het vertrouwen toe.

Luid applaus
In het besef, dat het kampioenschap heel dichtbij was, kwamen tijdens de rust de FC Horst-vlaggen tevoorschijn. Onder luid applaus van de meegekomen familieleden en vrienden liep de score uiteindelijk op naar een fantastische 1-13 overwinning voor de Horstenaren.

Op de platte kar
De kampioenen werden gehuldigd en kregen een mooie beker en een kampioenstrui. Daarna maakten zij op de versierde ‘platte kar’ van Houthandel Albert van der Horst een rondrit door Ermelo en werden op sportpark ‘De Adelaar’ nogmaals in het zonnetje gezet door ‘stadionspeaker’ Arthur.

McDonalds
Vervolgens werden de spelers, als verrassing van de trainers, getrakteerd bij de McDonalds. Daarmee werd een prachtige kampioensdag afgesloten voor de spelers: Jasper, Sem, Henk, Lesley, Cas, Milan, Thomas, Thijs, Jurrian en de trainers Rowhan, Johan en Frank.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen