EFC’58 Ermelo houdt oliebollenactie voor de jeugd

Foto: EFC'58

EFC’58 verkoopt ook dit jaar heerlijke oliebollen en appelflappen. De opbrengst van deze actie gaat naar het jeugdfonds van de vereniging.

Vorig jaar was deze oliebollen- en appelflappenactie een geweldig succes. De opbrengst werd gebruikt voor de aanleg van het Pannaveld voor de jeugd van EFC’58.

Bakkerij Valerie uit Putten
Het succes was niet alleen te danken aan de inzet van vrijwilligers, maar ook aan de uitstekende kwaliteit en smaak van de oliebollen en appelflappen. Om die redenen komen de Oudhollandse lekkernijen ook dit jaar van Bakkerij Valerie uit Putten, die deze de nacht voor 31 december bakt.

Bestellen
De oliebollen en appelflappen zijn te bestellen via het speciale mailadres [email protected] of telefonisch bij Ed Bok: 06-45704690. Bij een bestelling via de email wordt verzocht duidelijk naam, adres, telefoonnummer en wat men wil bestellen te vermelden.

De oliebollen met of zonder krenten (ook gemengd is mogelijk) kosten per 10 stuks zes euro. De prijs van de appelflappen is 1,20 per stuk. De bestellingen dienen zaterdag 31 december te worden afgehaald in de kantine van EFC’58 op sportpark ‘De Zanderij’, Oude Telgterweg 205 te Ermelo.

Tussen 10.00 en 14.00 staan vrijwilligers met de bestellingen klaar. Bedrijven en instellingen uit Emelo, die bestellingen plaatsen kunnen deze, in overleg, op locatie bezorgd krijgen op vrijdag 30 december. Deze oliebollen en appelflappen worden donderdagnacht gebakken en zijn dus ook heerlijk vers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen