DVS’33 Ermelo blijft steken op bloedeloze 0-0

In een wedstrijd die geen winnaar verdiende, heeft DVS’33 Ermelo zaterdag 27 augustus thuis met 0-0 gelijkgespeeld tegen Stedoco. De Ermelose derde divisionist blijft staan op de tiende plaats van de ranglijst met vier punten uit drie duels.

DVS leek in de eerste helft door de warmte bevangen en had geluk dat de aanvallers van Stedoco niet scherp waren, anders had de thuisploeg zeker een achterstand opgelopen. Aanvallend liet de Ermelose ploeg weinig zien en kreeg pas op slag van rust de eerste kans, toen Maurice de Ruiter rakelings naast schoot.

DVS probeerde in de tweede helft meer druk te zetten, maar de eerste schietkans was wederom voor Stedoco. De bal werd door doelman Paul Eppink nog net tot corner verwerkt. In tweede kwartier van de tweede helft was de thuisploeg driemaal dichtbij een treffer.

Invaller Benjamin Roemeon schoot rakelings naast, Frank Heus draaide zich mooi vrij, maar had net teveel tijd nodig om gevaarlijk te worden en een hard schot van Kai Velda werd door de keeper van Stedoco tot corner verwerkt. In het laatste deel van de wedstrijd kwamen de gasten weer opzetten.

De organisatie in de Ermelose defensie was nu beter op orde en grote kansen werden er niet meer weggegeven.

Zaterdag gaat DVS op bezoek bij ASWH. De debutant uit Hendrik Ido Ambacht won verrassend met 0-2 bij Jong Groningen en steeg naar de derde plaats met zeven punten uit drie wedstrijden.