Elroy Martens helpt FC Horst Ermelo aan 2e bekerwinst

Elroy Martens scoort een hattrick in bekerduel tegen Otterlo.

FC Horst heeft na de 1-3 uitzege tegen Stroe ook de tweede poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi gewonnen; in en tegen Otterlo werd het 0-3.

De Ermelose derdeklasser heeft komende zaterdag genoeg aan een gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen ZVV’56 om door te bekeren.

FC Horst was tegen vierdeklasser Otterlo de betere ploeg en opende in de 14e minuut de score. Samir Hadou bereikte Elroy Martens, die voor 0-1 zorgde. Een mooie Ermelose aanval leidde in 0-2 voor de gasten, dankzij de tweede treffer van Martens; ook dit keer op aangeven van Hadou.

FC Horst ging na rust goed door en besliste in de 66e minuut de wedstrijd. Ricardo Vliek bereikte met een verre ingooi Elroy Martens, die met de 0-3 een hattrick scoorde.

De wedstrijd tegen vierdeklasser ZVV’56 uit Apeldoorn begint zaterdag om 14.30 uur op sportpark ‘De Adelaar’.