De Stichting Vrienden van St Jansdal zet zich in om het verblijf van patiënten in Ziekenhuis St Jansdal zo prettig mogelijk te maken. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor projecten die bijdragen aan dit ‘genezend klimaat’ organiseert de stichting op donderdag 15 mei 2025 een Galadiner bij Restaurant ‘t Huus van Guus in Zeewolde.
Dit bericht de organisatie.
Artsen in de keuken
Artsen en medisch specialisten ruilen deze avond hun witte doktersjas in voor een koksschort en staan in de keuken. Onder (belangeloze) begeleiding van de Harderwijkse chefkok Omar Dahak, eigenaar van restaurant Bella Ciao Harderwijk, bereiden zij een exclusief meergangen diner voor dat door andere medewerkers van het ziekenhuis wordt uitgeserveerd.
Over het Galadiner
Voor het Galadiner op 15 mei stelt ‘t Huus van Guus, gevestigd aan de Harderhaven in Zeewolde, het restaurant beschikbaar. De locatie is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. In het restaurant zijn 180 plaatsen beschikbaar. Door de verkoop van couverts wordt geld opgehaald voor het goede doel. Een plaats aan tafel kopen kost € 195,- en bedrijven kunnen een tafel kopen voor acht gasten voor € 1500,-. De bedragen zijn inclusief BTW. De verzorgde avond uit begint om 18.30 uur en duurt tot 23.30 uur. Er is ook een veiling met een drietal items.
Aanmelden kan via onderstaande link:
https://www.vriendenvanstjansdal.nl/word-vriend/sponsordiner/vrienden-van-st-jansdal-ja-wij-komen-graag-op-het-galadiner-op-donderdag-15-mei-2025