Groevenbeek Klassiek voor kids

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Naast de snel vorderende voorbereidingen voor het avondprogramma van Groevenbeek Klassiek op vrijdag 4 september, wordt er ook hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het middagprogramma van Groevenbeek Klassiek: een speciale voorstelling voor kinderen over Hans en Grietje.

Inmiddels hebben al ruim 300 kinderen van diverse basisscholen in Putten en Ermelo zich aangemeld voor deze speciale kindervoorstelling van Kids & Co!.

De voorstelling is een eigentijdse versie van de sprookjesopera Hans en Grietje van de Duitse componist Engelbert Humperdinck (1854-1921). Aanmelding kan alleen via de basisscholen voor kinderen van de groepen 7 en 8. De voorstelling zal ongeveer 45 minuten duren en wordt volledig in het Nederlands gezongen.

Net als het avondprogramma zal het kinderprogramma ook plaatsvinden op het prachtige landgoed Oud Groevenbeek. De cast van de voorstelling bestaat uit geweldige solisten zoals dramatisch sopraan Francis van Broekhuizen, sopraan Tamar Niamut en tenor Jeroen de Vaal. De muziek wordt verzorgd door het pianoduo Scholtes en Janssens op de vleugel.

  • Het middagprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van het Rabobank Stimuleringsfonds Ermelo en Putten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen