Rabobank Ermelo stimuleert Ermelose evenementenkalender

Foto: Ermelo.nieuws.nl

Het Centrummanagement Ermelo heeft om van de evenementenkalender 2015 een succes te maken een bedrag uit het Rabobank Randmeren StimuleringsFonds Ermelo gekregen.

Rabobank Randmeren heeft dit fonds in het leven geroepen om initiatieven uit de samenleving te stimuleren, zeker als die een extra (financieel) zetje kunnen gebruiken. “Een prachtige geste van de bank”, zo laat Centrummanager Joost Bleijie in een reactie weten. “En wij kunnen dit steuntje in de rug erg goed gebruiken. Het is dan ook fijn dat de bank de helpende hand uit steekt om een en ander te realiseren.”

Het bedrag dat het CME heeft gekregen, ruim € 6000,- zal ten goede komen aan de evenementenkalender 2015 en de promotie ervan. “Het CME streeft naar een gezellig Ermelo en daarbij zijn evenementen van groot belang. Maar niet alleen evenementen die wij zelf organiseren of helpen organiseren. Alle evenementen die in het centrum plaatsvinden laten het centrum bruisen. Wij willen met de bijdragen van de Rabobank dan ook niet alleen nieuwe evenementen een duwtje in de rug geven, maar we willen ook graag het evenementenaanbod onder een promotionele paraplu brengen. Evenementen kunnen zodoende niet alleen gebruik maken van elkaars kracht, maar tevens vormen ze een reeks aan evenementen, iets dat de herkenbaarheid en het bereik vergroot. Alles met als doel om nog meer bewoners en bezoekers te verleiden een bezoek te brengen aan het centrum van Ermelo. Daar worden ondernemers ook beter van.”

Als het aan het CME ligt zal de Rabobank niet het enige bedrijf zijn dan de handen in een slaat met het Centrummanagement. “We zullen binnenkort speciale avonden organiseren met bedrijven en ondernemers om te vertellen wat er op stapel staat en hoe ze kunnen participeren. Met elkaar, als iedereen de schouders eronder zet kunnen we de zomer en de winter in Ermelo een aantrekkelijke en gezellige plek laten zijn. Wij kunnen dat simpelweg niet alleen. Wij hopen dan ook dat de Rabobank het eerste spreekwoordelijke schaap is dat over de dam is gekomen” aldus Bleijie.

Een van de eerste evenementen die ‘nieuw’ is, is Rondje Ermelo dat voorheen bekend stond onder de naam Ermelo Live. “Op 22 mei zal er op 13 Ermelose podia livemuziek zijn. Een mooi evenement dat Ermelo weer extra smoel geeft. Bovenal superleuk bewoners die oude tijden zien herleven. Ik heb dan weliswaar niet zo’n lange Ermelose staat van dienst, maar mij is wel duidelijk geworden dat een live muziekevenement in Ermelo altijd erg populair is geweest.” Bleijie roept mensen op om vooral de site van het Centrummanagement (www.cmermelo.nl) in de gaten te houden. Daar zal het evenementenaanbod veelvuldig voorbij komen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen