112

Zoektocht hervat naar vermiste kanoër uit Ermelo

Foto: 112persfotografie.nl

De politie heeft met Team Onderwater Zoekingen zondagochtend 11 april de zoektocht hervat naar de vermiste kanoër op het Wolderwijd. Het zou gaan om een 27-jarige man uit Ermelo.

Dit bericht 112persfotografie.nl

Leeg
De man is met zijn kano te water gegaan bij Harderwijk. Zijn kano werd zaterdagochtend leeg aangetroffen. De brandweer, de kustwacht en de KNRM zijn sinds zaterdagmiddag druk bezig met het zoeken naar de vermiste man.

Tijdens oefening
Volgens harderwijk.nieuws.nl kwam de eerste melding van de vermiste kanoër op zaterdagochtend. Tijdens een oefening ontdekte de brandweer uit Zeewolde een lege kano op het Wolderwijd. Na een aantal zoekpogingen, gingen de hulpdiensten weer retour.

Massale zoektocht
Zaterdagmiddag rukten de hulpdiensten weer voor hetzelfde object uit. Uit binnengekomen informatie bleek dat er een persoon vermist was, die was gaan kanoën op het Wolderwijd. Op verzoek van de politie-eenheid Veluwe-West werd er wederom een massale zoektocht op poten gezet. De KNRM uit Elburg, een politiehelikopter en een helikopter van de Kustwacht en meerdere brandweereenheden zochten naar de vermiste man. Helaas zonder resultaat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen