Uitnodiging feestje: Regioharmonie viert de officiële fusie

14 okt , 11:48 Nieuws
42en regioharmonie
Zaterdag 19 oktober viert de Regioharmonie de officiële fusie tussen de Stedelijke Harmonie Harderwijk en Christelijke Harmonie Crescendo Ermelo die 1 juli dit jaar plaatsvond. Iedereen is van harte welkom om deze feestelijke gebeurtenis mee te vieren.
Dit bericht Regioharmonie.
Toelichting
Na jaren van voorbereiding en samenwerking zijn de twee concertorkesten van de verenigingen drie jaar geleden samengevoegd en hebben al meerdere succesvolle concerten gegeven. Per 1 juli zijn de verenigingen volledig gefuseerd tot de nieuwe vereniging Regioharmonie.
Naast het concertorkest De Verbinding heeft de Regioharmonie het opleidingsorkest Poco en het jeugdorkest. De drie orkesten repeteren allen in het Muziekgebouw De Harmonie aan de Deventerweg 42 en bieden zo plaats aan muzikanten van alle leeftijden en niveaus.
De nieuwe vereniging werkt ook samen met Cultuurkust. Zo wordt meegewerkt aan de eindconcerten van Méér Muziek in de Klas en is vanaf 21 september een beginners (gelegenheids)orkest gestart met mensen die op latere leeftijd willen (her)starten met musiceren. Het project, Late Noten, is georganiseerd door Cultuurkust in samenwerking met 4 muziekverenigingen waarbij deze om de beurt hun repetitieruimte ter beschikking stellen. Vanaf 21 september was het de beurt aan de Regioharmonie.
Programma feest
Het geboortefeest wordt in het Muziekgebouw aan de Deventerweg 42 gevierd. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom. Jeroen Joon, burgemeester van Harderwijk en tevens beschermheer van de Regioharmonie, zal de fusie officieel om 16.00 uur bekrachtigen en het nieuwe logo van de vereniging onthullen.
Geniet met een hapje en een drankje van de geboorte van de nieuwe vereniging en laat je rondleiden door het Muziekgebouw en het Muziekhuis (ingang aan de van Geunslaan).
Om 18.00 uur is de laatste ronde voor de gasten waarna de leden nog een gezellige afsluiting hebben van deze feestelijke gebeurtenis.
Zie voor meer informatie ook onze website www.regioharmonie.nl