Simone Levie zet zaal in vuur en vlam bij netwerkbijeenkomst Starterscollectief Veluwe

Simone Levie zet zaal in vuur en vlam.
Simone Levie zet zaal in vuur en vlam.
Foto: eigen foto

Het was te verwachten dat er een grote opkomst zou zijn bij een netwerkavond met een presentatie van Simone Levie. En inderdaad: een recordaantal aanwezige startende ondernemers maandagavond 27 mei in Het Huis van Ermelo. Supertrots is het team van het Starterscollectief Veluwe erop dat het in samenwerking met de Gemeente Ermelo is gelukt topcoach Simone op het podium te krijgen.

Dit vertelt het Starterscollectief Veluwe in een persbericht.

Unieke avond
Het persbericht vervolgt: “Wethouder Hugo Weidema heette de starters hartelijk welkom in de raadzaal van het gemeentehuis. Een unieke locatie voor een unieke avond. Hij onderstreepte het feit dat de gemeente Ermelo graag meewerkt aan activiteiten in het belang van ondernemers en de vragen en uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden. Bedrijfscontactfunctionaris Carien Boesenach, eveneens aanwezig, is met name degene die zich daarvoor inzet en deze avond mede mogelijk heeft gemaakt.

Simone Levie
Een van de uitdagingen voor een ondernemer is jezelf met je bedrijf goed zichtbaar te maken. Het is de missie van online businesscoach Simone Levie om ondernemers daarbij te helpen. Een vrouw als zij, met een visie en een pioniersgeest, kan heel inspirerende verhalen vertellen. De zaal hing dan ook aan haar lippen. Vol van haar kenmerkende enthousiasme deelde Simone praktische tips en daagde de starters uit om hun angst voor zichtbaarheid te overwinnen. Ga aan de slag met wat je blokkeert om zichtbaar te zijn en kom stap voor stap uit je comfortzone. Gewoon gaan doen, is het advies van Simone. Hoe meer je jezelf gaat laten zien, hoe zelfverzekerder je wordt en hoe meer je onderneming gaat lopen.

Mooi
Simone riep de bezoekers op hun visie en talenten nog deze week te vertalen in een post op social media. Het team van Starterscollectief Veluwe is heel benieuwd naar al deze posts! Een presentatie van Simone Levie is een enerverende belevenis. Wat mooi dat zoveel startende ondernemers dat op deze bijzondere netwerkavond gratis konden ervaren. Hartelijk dank aan Simone voor haar belangeloze inzet voor de starters die zijn aangesloten bij het Starterscollectief Veluwe.

Verkoeling
Na zoveel passie en vuur was er nog even tijd om verkoeling te zoeken bij een drankje en met collega-starters ervaringen uit te wisselen. Zoals altijd een prettige manier om een netwerkbijeenkomst af te sluiten en vol inspiratie en met nieuw opgedane contacten weer naar huis te gaan.

Fraaie zomer
Voordat ook het Starterscollectief Veluwe gaat genieten van een hopelijk fraaie zomer, wordt op maandag 24 juni a.s. de jaarlijkse meet & eat georganiseerd. Het bestuur heeft een mooie locatie voor een gezellige barbecue gevonden in Epe, bij studio De Smederij van fotograaf Erwin Winkelman. Houd de website van Starterscollectief Veluwe in de gaten, de aanmelding gaat binnenkort van start. Als team van het Starterscollectief hopen wij vele starters dan weer terug te zien!”, aldus het persbericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen