Starterscollectief Veluwe organiseert netwerkbijeenkomst met businesscoach Simone Levie

16 mei , 10:42 Nieuws
20en stcv
Starterscollectief Veluwe organiseert een netwerkbijeenkomst voor startende ondernemers van het Starterscollectief Veluwe. In samenwerking met de gemeente Ermelo heeft het bestuur van de stichting Simone Levie bereid gevonden een presentatie te houden voor de startende ondernemers die zijn aangesloten bij het Starterscollectief Veluwe. Zoals altijd is er ook deze avond na afloop van het programma volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega-starters.
Dit bericht Starterscollectief Veluwe.
Over Simone Levie
Simone Levie (42) is een online businesscoach en een pionier in haar vakgebied. Zij heeft al duizenden vrouwelijke ondernemers gecoacht naar een hogere omzet en meer vrijheid. Simone is niet zomaar een ondernemer; ze is een visionair, een mentor en een inspirator voor velen. Het is haar missie om andere ondernemers te helpen hun stem te vinden, hun verhaal te vertellen en zichzelf op een authentieke manier op de kaart te zetten.
Voor veel startende ondernemers is zichtbaarheid een grote uitdaging. Tijdens het netwerkevent zal Simone haar praktische tips delen. Daarnaast zal ze inspirerende verhalen vertellen en de aanwezigen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen en zichzelf aan de wereld te laten zien.
Aanmelden kan wanneer je:
• starter bent (in de eerste vijf jaar van je onderneming) en
• lid bent van het Starterscollectief Veluwe.
Dat ben je al door je geheel kosteloos aan te melden voor de nieuwsbrief via de website https://www.starterscollectiefveluwe.nl/over-ons .