Zonnebloem Ermelo viert jubileum met uitje naar de Keukenhof

Wat hebben deelnemers en vrijwilligers samen een fantastische dag gehad!
Wat hebben deelnemers en vrijwilligers samen een fantastische dag gehad!
Foto: Stichting Zonnebloem Ermelo

Op donderdag 4 april vertrok Zonnebloem Ermelo in de stromende regen met een overvolle bus met deelnemers en vrijwilligers naar Lisse. Ondanks de regen zat de stemming er al van het begin af aan goed in!

Dit bericht Zonnebloem Ermelo.

‘We hebben een fantastische dag gehad!’
De vrijwilligers vertellen: “Wat hebben we hier allemaal naar toe geleefd. Ons jubileum uitje naar de Keukenhof! Omdat de Zonnebloem landelijk dit jaar 75 jaar bestaat en onze plaatselijke Zonnebloem vorig jaar 35 jaar, wilden we graag onze deelnemers meenemen naar de bloemenzee!

Al bij het uitstappen uit de bus was het droog geworden! We werden ontvangen door vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Lisse met koffie met gebak. Na een rondje langs de bloemperken werden we getrakteerd op een Zonnebloem lunch.

Met 27 deelnemers (bijna allemaal in een rolstoel) en 26 vrijwilligers zijn we in groepjes langs bloemperken, draaiorgels, fonteinen, molen en de rozenshow gegaan. Wat was het fijn dat het zonnetje zo nu en dan door de wolken scheen.

Mede dankzij een financiĆ«le bijdrage van #Rabobank MN en Loon en Grondverzetbedrijf B. de Vries BV. hebben deelnemers en vrijwilligers samen een fantastische dag gehad!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen