VVV’s organiseren Veluwse Wandeldagen op 8, 9 en 10 februari 2024

De Veluwse Wandeldagen zijn op 8, 9 en 10 februari.
De Veluwse Wandeldagen zijn op 8, 9 en 10 februari.
Foto: via VVV Ermelo

Wandelschoenen aan en gaan! Ook dit jaar organiseren diverse VVV’s op de Veluwe wederom de Veluwse Wandeldagen. Starten kan op de volgende locaties; VVV Elburg, VVV Nunspeet, VVV Harderwijk, VVV Ermelo en VVV Putten.

Dit bericht VVV Ermelo.

Sportief en aangenaam
Van 8 tot en met 10 februari kun je op verschillende locaties in vijf gemeenten een prachtige wandelroute starten. Loop over heidevelden, door bossen en langs prachtige cultuurlandschappen en zie onderweg de pareltjes van deze Noord-Veluwse dorpen. Gecombineerd met iets lekkers voor onderweg en een kleine lunch kun je tijdens de Veluwse Wandeldagen het sportieve met het aangename combineren!

Wandelarrangementen
Tijdens de Veluwse Wandeldagen biedt iedere locatie een specifieke route met een lengte van zo’n 10 tot 15 kilometer. Deze zijn tijdens de wandeldagen vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur verkrijgbaar bij de deelnemende VVV’s. Bij vertrek krijg je de route, een versnapering en een bon waarmee je ergens een kleine lunch kunt gebruiken. Kosten per deelnemer €12,95.

Vanuit VVV Ermelo
De wandelroute vanuit VVV Ermelo loopt richting de Ermelosche Heide. Tijdens de wandeling door het bos en over de heide komt u langs de schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelosche Heide. Hier kunt u veel informatie vinden over de schapen, honden en de natuur in de omgeving. De wandelroute is 15 kilometer lang en er is een mogelijkheid om de wandelroute te verkorten naar 10 kilometer.

Over de Veluwse Wandeldagen
Het idee van de Veluwse Wandeldagen is om drie dagen op verschillende locaties te starten, waardoor je steeds een andere omgeving ziet en van de verschillende arrangementen kunt genieten. Iedere locatie biedt dus een eigen route met een eigen arrangement. Wil je geen drie dagen wandelen? Een of twee dagen meedoen kan natuurlijk ook!

Wandelvakantie op de Veluwe
Wil jij meedoen met de Veluwse Wandeldagen maar woon je net iets te ver weg? Maak er een minibreak van en kom overnachten! Zo beleef je een heerlijke wandelvakantie in één van de mooiste en rustigste delen van de Veluwe, waar de wandelpaden goed zijn en je kunt genieten van de authentieke dorpen. Kijk op de websites van de deelnemende VVV’s voor overnachtingsmogelijkheden. Meer informatie over de Veluwse Wandeldagen is te vinden op www.veluwsewandeldagen.nl en www.ermelobuitenleven.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen