Dierenambulance Noord-West Veluwe organiseert dierenwelzijnsdag

Foto:

Op zaterdag 30 september op het evenemententerrein aan de Parkweg in Harderwijk, organiseert de Dierenambulance Noord-West Veluwe in samenwerking met het Dierencentrum de Ark en de Gemeente Harderwijk een dierenwelzijnsdag. Het doel van deze dag is om de inwoners van Harderwijk/Hierden en omgeving en alle overige belangstellenden kennis te laten maken hoe de dierennoodhulp en de opvang is geregeld in de regio.

Dit bericht Dierenambulance Noord-West Veluwe.

Programma
Tussen 10.00 – 17.00 uur zijn er vele presentaties van alle organisaties die betrokken zijn bij deze noodhulp, zoals dierenartsen, opvang locaties, wildbeheer, transport, brandweer, vogelwacht, natuur organisaties, hondenscholen, trimsalon voor dieren, Amivedi etc. etc. Er is ook een kinderprogramma met springkussen en schminken op het event terrein, net als drinken en eten bij diverse foodtrucks. De opbrengsten van de Vega foodtrucks en de bar komen volledig toe aan de dierennoodhulp.

Kom op de fiets!
De toegang en het parkeren zijn gratis. Uiteraard verzoeken wij u zoveel mogelijk met de fiets te komen. Voor meer informatie, bezoek de facebookpagina’s van de Dierenambulance Noord-West Veluwe en het Dierencentrum de Ark of mail uw vraag naar [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen