Ladies’ Circle 47 N.W. Veluwe zamelt 2000 euro in voor Parkinson Café

De jaarlijkse Ladies filmavond in de Catharinakapel.
De jaarlijkse Ladies filmavond in de Catharinakapel.
Foto: Ladies’ Circle 47 N.W. Veluwe

Op donderdag 23 maart vond de jaarlijkse Ladies filmavond in de Catharinakapel plaats, georganiseerd door Ladies’ Circle 47 N.W. Veluwe. De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar het Parkinson Café. Over de opbrengst zullen de Ladies binnenkort communiceren, maar zij kunnen al wel verklappen dat een bedrag van ruim 2000 euro is ingezameld.

Dit bericht Ladies’ Circle 47 N.W. Veluwe.

Ruim 90 vrouwen
Alle filmkaartjes waren verkocht en ruim 90 vrouwen waren aanwezig om te genieten van de film ‘Rose’ en van de gezellige avond met een leuk aanbod van stands met o.a. sieraden, leuke interieurspullen en heerlijke wijnen. Na de afloop van de film vond de loterij plaats waar vele ladies met mooie gesponsorde cadeaus van ondernemers uit de regio naar huis gingen.

Parkinson Café
De opbrengst van de filmavond gaat dit jaar naar het Parkinson Café. Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, maar ook voor hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. In een ontspannen sfeer kan men kennis opdoen, ervaringen uitwisselen, tips ontvangen/geven en is er tijd voor gezelligheid. Men treft elkaar op een vrijblijvende basis en in een ontspannen sfeer.

Over Ladies’ Circle N.W. Veluwe
Ladies’ Circle N.W. Veluwe is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar die zich inzet voor ondersteuning van goede doelen. Dat doen zij door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Elk jaar wordt naast het landelijke doel, een nieuw regionaal doel gekozen. Dit jaar ondersteunt de Ladies’ Circle het Parkinson Café, zodat zij mooie evenementen voor hun bezoekers kunnen organiseren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen