Jacq’s Column: ‘Wendy staat nog even voor, maar ik haal haar wel in!’

Foto:

Hey allerleukste jij! Als je een trouwe Ermelo Nieuws lezer bent, zag je mij al een paar keer voorbij komen. Jacq is de naam, of Jacquelien van de Hoef, voor als je mij nog niet goed kent. Sinds kort kun je wekelijks een column van mij lezen. Hier komt er alweer één!

Het doet zeer
Als ik de trap oploop doet het zeer, als ik de trap afloop nog meer. Eén-nul voor Wendy! Even zitten en dan opstaan, auw. Twee-nul voor Wendy! Ow ja, mijn paard rijden lukt, maar daarna… . Drie-nul voor Wendy! Dit keer ben ik niet bij van mijn paard gevallen. Nee, ik heb een personal trainer in de arm genomen. Ze heet Wendy en ze drijft me tot het uiterste. Vier-nul voor Wendy!

We gaan lekker!
Ik ben altijd al sportief geweest, paardrijden doe ik mijn hele leven lang al, hoppa 4-1! Maar ook voetbal heb ik mijn halve leven gedaan, yes 4-2! Ik ben al een tijdje bezig met gezond eten, en niet te veel, want dat is mijn valkuil. Ik wil mijzelf maar ook met paardrijden door ontwikkelen, en toen dacht ik, ik kan mijn paard wel steeds beter maken, maar dan moet ik mezelf ook beter maken, 4-3! We gaan lekker!

Moeilijk
Nou en daar was Wendy, personal trainer, ruiter vitaal! Klinkt goed hè! Vond ik ook! Maar nergens in de omschrijving stond dat traplopen, opstaan en van je paard afstappen moeilijk zou worden.

Wat voel ik mij er lekker bij!
Lieve mensen van Ermelo, momenteel heb ik drie dagen in de week spierpijn, 5-3 voor Wendy! Maar oh oh, wat voel ik mij er lekker bij! Sporten, goed bezig zijn op het gebied van voeding doet wat met je lichaam en daardoor dus ook mentaal!

Een hele reis
Mentaal heb ik al een hele reis gehad. Dat is ook de reden waarom ik andere mensen daar zo goed mee kan helpen. Bovendien creëer je met een uurtje sporten ook tijd voor jezelf. Dit alles bij elkaar draagt ontzettend bij om lekker in je vel te zitten en daardoor die leuke vrouw, moeder, vriendin te zijn die je werkelijk bent!

‘Ik haal Wendy wel in’
Wendy staat nog even voor, maar ik haal haar wel in. Wil jij nou nog lekkerder in je vel zitten, of zijn er in jouw leven nog dingen die niet helemaal fijn lopen? Begin dan alvast met mijn boek van Kak naar Gemak met Jacq! En voor de finetuning: ga eens een paar weken naar Wendy of doe zelf een lekkere work-out of yogasessie gewoon gratis via YouTube! Goed voor jezelf zorgen! Eén-nul voor jou!

Gran Vida
Jacq
Myimperium

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen