Jacq’s Column: ‘Lieve vrouwen van Ermelo, willen wij dat?’

Foto:

Hey allerleukste jij! Als je een trouwe Ermelo Nieuws lezer bent, zag je mij al een paar keer voorbij komen. Jacq is de naam, of Jacquelien van de Hoef, voor als je mij nog niet goed kent. Sinds kort kun je wekelijks een column van mij lezen. Hier komt er alweer één!

Op de voorpagina
Deze week stond ik op de voorpagina van De Veluwse Courant! Met een grote foto waarop braafpaard staat te schitteren en boefpaard mijn boek opeet. In de krant staat een waanzinnig tof en groot interview van Grietje-Akke de Haas. Ken je Grietje-Akke overigens persoonlijk? Wat een tof mens is dát! Bevlogen, eerlijk, lief en zegt echt wat ze denkt! Heerlijk, ik hou van die oprechte mensen die leven vanuit hun zijn.

‘Het is soms zwaar om je zelf te zijn’
Dat is nog niet altijd even makkelijk hoor. Tijdens mijn boeklancering in juli had ik de grote Oude Kerk van Ermelo afgehuurd. Er zat een fantastische mix aan mensen van vrienden, bekenden, klanten en familie. Daarnaast hebben nog ongeveer 150 mensen de livestream gevolgd. Ik heb toen onder andere het nummer van Jaap en Pommelien laten draaien. ‘Het is soms zwaar om je zelf te zijn’ galmde er door het kerkgebouw.

Je grens
En dat is zo. Soms voel je dat je iets wilt of dat je iets nodig hebt, of juist dat je iets niet wilt. Blijf dan maar eens trouw aan jezelf. Hoe makkelijk gaan wij mee met een ander?! Want anders is het zielig, of vindt die persoon mij niet meer leuk . Dan ga je over je grens heen, maar ach, dat geeft niet, want je hebt die ander een plezier gedaan en jij bent toch zo ontzettend aardig.

Imperfectie-virus
Ik ga je een geheimpje vertellen; zeker weten dat je aardig bent, voor die ander absoluut. Hoewel die dat ook weer heel snel vergeten is. Maar was je aardig voor jezelf? En denk je dat jij dat snel vergeet?! Nee hè, uit onderzoek blijkt dat als je over je grens heen gaat en niet trouw bent aan jezelf, de kans groot is dat je last krijgt van het imperfectie-virus. Dit is een heel naar virus dat niet met antibiotica te bestrijden is.

Symptomen
De symptomen zijn niet mals; onzeker, stress, onrust, spanning, fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, nek pijn, strakke schouders, hartkloppingen, en een opgejaagd gevoel. Symptomen die in een verder gevorderd stadium optreden zijn slecht slapen, niet meer kunnen genieten, in de ochtend opzien tegen de dag tot problematisch functioneren. Wat eigenlijk zoiets betekent als de kantjes er vanaf lopen op je werk en er van tevoren al flink tegen op zien, je kinderen afblaffen en je man wederom afwijzen voor een lekkere vrijpartij.

Willen wij dat?
Lieve vrouwen van Ermelo, willen wij dat? Nee toch?! Dan heb ik hier de gouden tip voor jou! Bewaak je grenzen, laat je zorgen lekker los, wees trouw aan jezelf, leef vanuit je gevoel en intuïtie, geloof 100% in jezelf en vind je zelf de allerleukste liefste en mooiste op aarde! Dat klinkt nogal fantastisch vind je niet? Maar ik zie je nu ook al denken, hoe doe je dat dan?

Van Kak naar Gemak met Jacq
Nou daar is dus het boek van Kak naar Gemak met Jacq voor geschreven, het bevat al deze elementen en nog veel meer. Dus koop hem snel en ga er voor! Wees je eigen Grietje! Ik kan je beloven dat je leven zo leuk zal zijn! Het boek van Kak naar Gemak met Jacq kun je kopen op de website: www.myimperium.nl, Bol.com en in alle boekwinkels. Dus ook bij Riemer & Walinga kunnen ze dit boek voor jou bestellen!

Hoe dan?
Nou, daar ging het artikel dus onder anderen over. Maar ook hoe Jacq haar mooiste leven leeft en dat anderen ook laat doen. Hoe dan? Lees um anders ff!

Gran Vida!
Jacq
Myimperium

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen