Informatiemarkt met activiteiten voor mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperking in de regio

Foto: Stichting Twinkel

Op zaterdag 7 mei van 10.00 – 16.00 uur vindt een open dag/informatiemarkt plaats voor kinderen en volwassenen met een (meervoudige) lichamelijke beperking en/of verstandelijke beperking. Ook hun familie en/of begeleiders zijn van harte welkom. Het belooft een zeer onderhoudende dag te worden met een afwisselend programma vol leuke activiteiten. De open dag/informatiemarkt is op het terrein van Dagbesteding ASSA aan de Buitenbrinkweg 71 in Ermelo.

Programma

Daarnaast zorgt onder meer een belevenistafel voor het nodige vertier, een springkussen, een poffertjeskraam en er kan gewandeld worden met paarden.

ASSA en Twinkel
ASSA staat voor Anders Speciaal Speciaal Anders. Ofwel, dagbesteding op de boerderij voor mensen met verstandelijke beperking, senioren en jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wilco Loedeman is de eigenaar van ASSA, zie ook andersspeciaalspeciaalanders.com Samen met Stichting Twinkel organiseert Wilco de open dag/infomarkt op zijn terrein. Namens het bestuur van Stichting Twinkel zijn Suzanne Nijveld uit Ermelo, zelf moeder van een thuiswonende 16-jarige dochter met een ernstige meervoudige handicap, en Jannie van Oossanen actief met de organisatie. Stichting Twinkel is in 2019 opgericht en organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking die bij hen passen, zie ook stichtingtwinkel.nl Tijdens de open dag/infomarkt wordt daarom ook een enquête gehouden die de wensen van de doelgroep en hun ouders/begeleiders in kaart brengt. Doel van de enquête is dat de door Stichting Twinkel georganiseerde activiteiten daar zo veel mogelijk op aansluiten.

Verder werken de volgende organisaties mee aan de open dag/infomarkt: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen