Kristine uit Ermelo en vriendinnen in actie voor zwerfhonden

Foto: eigen foto

Kristine Meyerholt uit Ermelo en haar vriendinnen Willemijn van der Boon, Katrijn van der Boon en Heidi Daenen hebben Harderwijk een stukje schoner gemaakt. Met hun inzet wilden ze zoveel mogelijk donaties scoren voor Hulp Voor De Zwerfhonden Curaçao. 

Onstuimig
Het was onstuimig weer vertelt Kristine, maar gelukkig bleef het droog. Zodoende konden ze 2 uur door de wijk Drielanden lopen met plastic zakken en grijpers.

Verbaasd
“We waren verbaasd over wat mensen zo de natuur in gooien. Van mondkapjes, blikjes (vooral energydrank), lege bierflesjes tot veel plastic verpakkingen. Het was ook ongelooflijk hoeveel er in het water lag. We hebben het naast het afval opruimen ook vooral gezellig gehad met zijn vieren. Maar bovendien waren de reacties van passerende mensen hartverwarmend! Op het gegeven moment moesten we toch stoppen omdat de zak te zwaar werd, maar het was wel lastig om al het afval wat er nog lag te laten liggen!”

Coronacrisis
De dames hebben zich zo ingezet om geld op te halen voor de zwerfhonden op Curaçao. De situatie daar is schrijnend. Door de coronacrisis hebben veel mensen hun baan verloren. Ze hebben geen geld om hun honden te onderhouden en daardoor leven veel honden nu op straat. Rescue Paws Curaçao zet zich in om deze honden te vangen, te castreren/steriliseren en te herplaatsen. “Het is een fantastische, betrouwbare organisatie waar wij ons graag voor inzetten. Steun onze actie en doneer, elk bedrag is welkom.”

Doneer ook!
Wil jij ook een donatie doen, ga dan naar de Facebookpagina van Hulp Voor De Zwerfhonden Curaçao. Via een tikkie kun je een bedrag doneren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen