Help de Bernhardschool Ermelo met ‘de laatste loodjes’ van de E-waste race

Foto: Bernhardschool Ermelo (bewerkt)

Samen met basisscholen uit de gemeenten Elburg, Oldebroek, Harderwijk, Putten, en Nunspeet doet de Bernhardschool in Ermelo van 13 september tot en met 7 oktober mee met de E-waste Race. Met een ingezonden artikel doen de leerlingen van groep 6 een laatste oproep ze te steunen. Helpt u mee?

Hoi, wij zijn groep 6 van de Prins Bernhardschool in Ermelo. Wij doen mee aan de E-waste race. Dat is een wedstrijd waarbij we elektronisch afval inzamelen. Wij willen de mensen duidelijk maken dat ze niet zomaar elektronisch afval in de grijze container moeten doen. Het is slecht voor het milieu, want er zitten schadelijke stoffen in en heel veel kan weer worden gebruikt. Dat heet: recyclen.

Op donderdag 9 september is Pepijn Rademakers bij ons geweest en er van alles over verteld. Op 13 september zijn we begonnen. We hebben al heel veel ingezameld. Donderdag 7 oktober om 10.00 uur stopt de actie voor ons.

En er doen nog 9 anderen scholen mee. En de school met de meeste punten die wint een schoolreisje naar Nemo in Amsterdam. Winnen we niet? Dan heeft de lieve juf wat anders bedacht.

Wilt u helpen? Dan kunt u nog tot donderdag voor 8.30 uur spullen bij ons op school aan de Wiekslag 25 inleveren. En later niet meer!

Groetjes van groep 6!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden