Twinkel organiseert ontmoetingsochtend voor gezinnen met een kind met een beperking

Foto: Janny van Oossanen.

Op zaterdag 4 september organiseert Stichting Twinkel een ontmoetingsochtend voor gezinnen met een kind met een beperking. Andere ouders ontmoeten, ervaringen en tips uitwisselen of elkaar ondersteunen, het kan allemaal, binnen of op het terras met een kopje koffie met wat lekkers er bij. Of tijdens een wandelingetje door de prachtige tuinen van de Ontmoetingstuin.

Dit bericht Stichting Twinkel.

Ook voor de kinderen
Uiteraard zijn ook de kinderen van harte welkom! Ook aan hen is gedacht: er is een prachtige speelplaats, een natuurtuin met waterpomp en zwengel én skelters. Tussendoor komen de kinderen clown Kiko vast tegen die de mooiste ballonnenfiguren voor ze maakt!

Heb jij leuke ideeën?
Op deze ochtend is het bestuur van Stichting Twinkel aanwezig. Wie leuke ideeën heeft en deze graag georganiseerd zou zien, voor de ouders of de kinderen/jongeren zelf, wordt uitgenodigd deze te delen. “Wie weet”, meent het bestuur, “kunnen we daar wat mee. Want samen kunnen we heel veel!”

Foto: Janny van Oossanen.
Foto: Janny van Oossanen.

Waar en wanneer

  • Zaterdag 4 september
  • van 10.00 tot 12.00 uur
  • de Ontmoetingstuin, Ouverturebaan 1-3 in Harderwijk.
  • Opgeven via [email protected] met vermelding van het aantal personen. Of bel naar 06 2381 6195 voor meer info.
  • Toegang: gratis

Over Stichting Twinkel
Stichting Twinkel organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige handicap hier in de omgeving van Ermelo en Harderwijk. En daarnaast ontmoetingsochtenden of thema bijeenkomsten voor ouders/verzorgers. Kom ook een keer kijken! Meestal zijn deze ouderbijeenkomsten gratis, voor de activiteiten voor de kinderen kan een kleine bijdrage gevraagd worden. Zie ook www.stichtingtwinkel.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen