Dagbesteding Materra mag haar producten verkopen bij Plus Berntsen

Foto: Dagbesteding Materra

Materra, een leer- werkplek in Ermelo voor mensen die (nog) niet kunnen deelnemen aan het normale arbeidsproces, verkoopt de door hen gemaakte producten bij Plus Berntsen. Sinds kort heeft de supermarkt aan de Burgemeester Langmanstraat 2, een nieuwe houten verkoopdisplay met daarin de producten van Materra. 

Dit bericht Dagbesteding Materra.

Trots
Plus-eigenaar Sander Berntsen maakte graag een uitzondering voor deze bijzondere samenwerking. “Ermelo is een zorgdorp en we werken graag mee aan het bieden van mooie kansen door leuke samenwerkingen. Zo hebben we sinds kort 2 betaalde banen aangeboden aan mensen die om de één of andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. Daarnaast vonden wij de vraag van Materra of zij hun producten bij ons mochten verkopen erg leuk en zijn we trots op deze samenwerking”, aldus Sander.

Over Materra
Materra is een leer- werkplek voor mensen die (nog) niet kunnen deelnemen aan het normale arbeidsproces. Er is onder andere een timmerwerkplaats waar allerlei verschillende houten producten gemaakt worden. Zie ook materra.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen