Schilderen op de Ermelosche Heide? Doe ook mee!

Foto: Stichting Schapedrift

Laat je op zaterdag 28 augustus inspireren door de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen en doe mee met Schilderen op de Heide.

Creatief aan de slag!
Tussen 12.30 en 15.30 uur kan iedereen een kunstwerk maken op de Ermelosche Heide. Kom met je eigen teken- of schilderspullen om 12 uur naar het bezoekerscentrum bij de schaapskooi van Ermelo. Hier word je ontvangen met koffie of thee. Daarna zoek je een mooi plekje op de heide en ga je creatief aan de slag!

Gratis
Kunstenaars van STeK (Stichting Ermelo’s Kunstencollectief) komen deze middag helpen en kunnen je tips en informatie geven. Iedereen kan meedoen met dit schilderevenement en alle technieken zijn toegestaan. Deelname is gratis, maar aanmelden vooraf is nodig via [email protected] Vermeld daarbij je naam en leeftijd.

‘Coronaproof’
Dit evenement kan veilig en ‘coronaproof’ georganiseerd worden; iedereen gaat op ruime afstand van elkaar zelfstandig aan de slag.

Langste schilderij 
Het is mogelijk voor publiek om te kijken naar de kunstwerken die gemaakt worden. Maar iedereen kan ook meewerken aan het langste schilderij van Schapedrift! Op het terras bij de schaapskooi leggen we een lange rol papier op een tafel en hier mag iedereen zijn of haar eigen creatieve stuk invullen. We zijn benieuwd hoe lang en mooi dit schilderij wordt! Na afloop verzamelen we alle kunstwerken en in oktober en november worden dan de
schilder- en tekenwerken in het bezoekerscentrum tentoongesteld. Bij slecht weer wordt het evenement verplaatst naar zondag 29 augustus 2021.

Bereikbaar
De schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelosche Heide zijn gelegen aan de Postweg 50 te Ermelo. Voor vragen kunt u contact opnemen via [email protected] of 0577-407254.

Zie ook www.schapedrift.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden