Autismeweek 2021 met drie gratis activiteiten voor inwoners van Ermelo

Foto: via CJG Ermelo

Van 27 maart tot 2 april vindt de autismeweek plaats, met drie gratis activiteiten voor inwoners van Ermelo. Opgeven voor 29 maart via
www.autismeweekermelo.nl

Dit bericht het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Ermelo.

Dinsdag 30 maart: 20.00 tot 22.00 uur
De Nederlandse Vereniging voor Autisme, (NVA), Centrum Jeugd en Gezin(CJG) en Autismespiegel Ermelo, organiseren gezamenlijk in deze week boeiende activiteiten. Fabian Franciscus komt met de cabaretvoorstelling: Kleine Wereld. Deze voorstelling zit vol met herkenbare en soms wat minder herkenbare avonturen bij de psycholoog. En de strijd van Fabian Franciscus om zijn eigen kleine wereld zo nu en dan eens te verlaten. Voor 30 p. live. Locatie: De Regenboog, Biezenplein /Bloemendreef 1, Harderwijk. Leeftijd boven 15 jaar. Dus wees er snel bij. Ben je nét te laat, geef je dan op voor de Livestream.

Dinsdag 30 maart: 10.00 tot 11.30 uur
Mw. Henny Stam, vrijwilligster bij de NVA, houdt een inloop morgen. U kunt vrijblijvend binnenlopen voor informatie, advies en folders. Koffie/thee staan klaar. (gratis) MFC De Bogen, Triasplein 11, Harderwijk.

Donderdag 1 april: 20.00 tot 21.30 uur
Online lezing: Tieners met autisme, over psycho-educatie en autisme in de pubertijd. Het begrijpen en begeleiden van tieners met autisme is niet eenvoudig. Goede psycho- educatie aan tieners is belangrijk als het gaat om enerzijds het kennen van hun eigen autisme, maar vooral het kunnen omgaan met hun eigen noden en behoeftes. En hoe jij als ouder, leerkracht of begeleider hierin kunt ondersteunen. Suzanne Agterberg, bekend van het boek: “Vind je eigen weg met jouw autisme”, geeft deze presentatie online. Bestemd voor mensen mét autisme, partners, familie, leerkrachten, hulpverlening en zorg. Na opgave krijg je een inloglink voor Zoom toegestuurd.

Opgeven voor 29 maart via www.autismeweekermelo.nl
Onder vermelding van Activiteit, naam, aantal, personen en telefoonnummer.
Mocht u onverwachts niet deelnemen wilt u zich dan op hetzelfde adres afmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen